ASRock.com Homepage
Forum Home Forum Home > Media&User's Review > AMD Motherboards
  New Posts New Posts RSS Feed - X370 Tiachi not seeing second M.2 module
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

X370 Tiachi not seeing second M.2 module

 Post Reply Post Reply
Author
Message
SB43 View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 01 Jan 2018
Location: VA
Status: Offline
Points: 10
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote SB43 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: X370 Tiachi not seeing second M.2 module
    Posted: 01 Jan 2018 at 7:44pm
I have 2 Western Digital 1TB M.2 modules, along with 2 2TB HHD's, and 3 500GB Samsung SSD's. I do not see my second module in the bios or windows. It is located behind my GPU. My OS is located on my first module. Please help. I feel like I spent $300 for nothing. And yes, I need that much storage.
Thanks, Scott
Back to Top
DunGoneNuts View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 07 Feb 2018
Location: Floriduh USA
Status: Offline
Points: 71
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote DunGoneNuts Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 Feb 2018 at 10:54am
Is your PCIe #5 slot occupied?
Ryzen 7 1800X
ASRock X470 Taichi Ultimate
G Skill F4-3600C16
MSI GTX 1800Ti GamingX
Samsung EVO960 M2
Corsair MP500 M2-2
Corsair MX500 SSD
Corsair AX860i PSU
Corsair H115Pro WB
Phanteks Enthoo Pro SE
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.04
Copyright ©2001-2021 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.055 seconds.