ASRock.com Homepage
Forum Home Forum Home > Technical Support > Intel Motherboards
  New Posts New Posts RSS Feed - Fatal1ty Z370 Gaming-ITX/ac GPU not detected
  FAQ FAQ  Forum Search Search  Events   Register Register  Login Login

Fatal1ty Z370 Gaming-ITX/ac GPU not detected

 Post Reply Post Reply Page  <123
Author
Message
Xaltar View Drop Down
Moderator Group
Moderator Group
Avatar

Joined: 16 May 2015
Location: Europe
Status: Offline
Points: 14163
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Xaltar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09 Oct 2020 at 5:56pm
ASRock Tech Support Europe have contacted me directly and they have some follow
up requests/questions to help them narrow down this issue.

1. Have either of you tried an AMD GPU in your system to see if the problem is
reproducible with that?

2. Could you provide a pictures of your GPU and M.2 drive's product stickers/labels.

3. What exact CPU and motherboard combinations are you both using and what BIOS versions are you running with them.

4. Have either of you been in contact with your GPU manufacturer about this issue
and if so, what feedback did they provide?

All this info will really help ASRock's Tech Support department to narrow down the issue.


Edited by Xaltar - 09 Oct 2020 at 6:02pm
Back to Top
el futadore View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 23 Sep 2022
Status: Offline
Points: 15
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote el futadore Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23 Sep 2022 at 3:45pm
hey man,
did you ever solve this issue or you just scrap the mobo?
cheers.
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <123
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.04
Copyright ©2001-2021 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.125 seconds.