ASRock.com Homepage
Forum Home Forum Home > Technical Support > AMD Motherboards
  New Posts New Posts RSS Feed - Ryzen 2200g + ab350m pro4
  FAQ FAQ  Forum Search Search  Events   Register Register  Login Login

Ryzen 2200g + ab350m pro4

 Post Reply Post Reply
Author
Message Reverse Sort Order
Jester View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 28 Feb 2018
Status: Offline
Points: 8
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Jester Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Ryzen 2200g + ab350m pro4
    Posted: 08 Mar 2018 at 3:56am
@kerberos_20

Where in the Bios can u set the TDP wall?

I didnt find such a optionQuestion

Jester
Back to Top
paradisee View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 18 Feb 2018
Status: Offline
Points: 5
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote paradisee Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25 Feb 2018 at 5:16pm
I have 2x8G 3200mhz cl14. Set 2933mhz in bios - 3200mhz did not work. I put it 65w tbp and 1600mhz igpu but msi afterburned and gpu-z shows 1100mhz in games.
Back to Top
kerberos_20 View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 06 Dec 2017
Location: czech republic
Status: Offline
Points: 3642
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote kerberos_20 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25 Feb 2018 at 4:27pm
it is in there
as for game speed, maybe u are hitting tdp wall, that can be set in bios too
or ram speed is too slow

check gpu-z for gpu usage if u notice anything odd under sensors page
Back to Top
paradisee View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 18 Feb 2018
Status: Offline
Points: 5
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote paradisee Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25 Feb 2018 at 3:15pm
Yes but i don't find any settings for APU GFX Voltage and Speeds in bios. I use ryzen master put voltage to 1.25v speeds 1500mhz but there is no difference in the games. There is no difference whether it will be 1100mhz or 1500mhz ;/
Back to Top
r32200g View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 24 Feb 2018
Status: Offline
Points: 14
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote r32200g Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 Feb 2018 at 10:48pm
it is hidden in the advanced setting under amd cbs
Back to Top
paradisee View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 18 Feb 2018
Status: Offline
Points: 5
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote paradisee Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Feb 2018 at 9:02pm
Hello!
I put bios P4.50 but there are no settings for igpu. Why?
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.04
Copyright ©2001-2021 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.174 seconds.