ASRock.com Homepage
Forum Home Forum Home > Technical Support > AMD Motherboards
  New Posts New Posts RSS Feed - No Power
  FAQ FAQ  Forum Search Search  Events   Register Register  Login Login

No Power

 Post Reply Post Reply Page  12>
Author
Message
fkhoury View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 29 Apr 2018
Location: League City, TX
Status: Offline
Points: 12
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote fkhoury Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: No Power
    Posted: 29 Apr 2018 at 12:00pm
 i just build new computer (not my first one) No power (1000 W power supply), I had light blue light for few seconds then blinking red. i can't turn power on.
I removed EVGA 1080ti, memory (128 GB), Noctua, still nothing keep blinking.
Why is doing that, Is the motherboard bad?
Duke
Back to Top
scythefwd View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 05 Apr 2018
Status: Offline
Points: 47
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote scythefwd Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 Apr 2018 at 1:11pm
what mobo?

Back to Top
datonyb View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: 11 Apr 2017
Location: London U.K.
Status: Offline
Points: 3139
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote datonyb Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 Apr 2018 at 7:28pm
we really need some extra info to be of any help

i can only guess its a threadripper ? but what board what bios etc
also what make of ram what speed what psu make and model

you must give some more info for us to help

at the moment its like saying a car wont start................... without any other clues
[url=https://valid.x86.fr/jpg250][/url]

3800X, powercolor reddevil vega64, gskill tridentz3866, taichix370, evga750watt gold
Back to Top
fkhoury View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 29 Apr 2018
Location: League City, TX
Status: Offline
Points: 12
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote fkhoury Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 Apr 2018 at 9:51pm
sorry,
Thanks for the respond
X399 Professional
Threadripper 1950X
No idea what bios number since I can't power the system.
Memory: G.SKILL TridentZ Series 128GB  F4-3300C16Q2
Graphic Card: EVGA 1080 ti
Fan: Noctua NH-U9 TR4-SP3
I did took everything out (except processor) but no luck 
Duke
Back to Top
fkhoury View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 29 Apr 2018
Location: League City, TX
Status: Offline
Points: 12
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote fkhoury Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 Apr 2018 at 10:22pm
it may help,
 i get 4 quick red blinking than slow blinking.
No reading from Dr. debug no power
Duke
Back to Top
mark857 View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 29 Apr 2018
Status: Offline
Points: 5
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote mark857 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 Apr 2018 at 10:33pm
The Bios on my Fatal1ty X470 Gaming K4,
Has DR Debug Disabled, on default settings,

So thers no clue unless you can actually , acess the Bios.
Wich you have stated, that you carnt. (

DrDebug, option is, in Advanced, menu, otherwise.
Back to Top
fkhoury View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 29 Apr 2018
Location: League City, TX
Status: Offline
Points: 12
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote fkhoury Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 Apr 2018 at 10:38pm
when I turned the power on nothing happen no dr. debug no fans even i tried to push power on mobo no luck like it is dead except flashing took my graphic card
Duke
Back to Top
Reinvented View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 22 Jun 2017
Status: Offline
Points: 113
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Reinvented Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 Apr 2018 at 11:07pm
Did you over torque your CPU when mounting it?
Back to Top
fkhoury View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 29 Apr 2018
Location: League City, TX
Status: Offline
Points: 12
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote fkhoury Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 Apr 2018 at 11:15pm
no, i took my time to put together,
i cannot even flash bios to new version
Duke
Back to Top
Jm62383 View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 03 Apr 2017
Location: White Cloud, MI
Status: Offline
Points: 87
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Jm62383 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 Apr 2018 at 11:22pm
Double check your PSU power connectors are in the correct spots. IE not putting the PCI 6+2 in the CPU 4x4 connection.
Ryzen 1700@3.7 AB350 Gaming K4 Tridentz F4-3600C15D-16GTZ@3466
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  12>
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.04
Copyright ©2001-2021 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.172 seconds.