Print Page | Close Window

No level 1 or level 2 load line calibration in BIO

Printed From: ASRock.com
Category: Technical Support
Forum Name: Intel Motherboards
Forum Description: Question about ASRock Intel Motherboards
URL: https://forum.asrock.com/forum_posts.asp?TID=13418
Printed Date: 20 Apr 2024 at 5:02am
Software Version: Web Wiz Forums 12.04 - http://www.webwizforums.com


Topic: No level 1 or level 2 load line calibration in BIO
Posted By: Sinykk
Subject: No level 1 or level 2 load line calibration in BIO
Date Posted: 12 Jan 2020 at 4:18am
I just put together my new gaming machine. I have the BIOS updated to the latest version available from ASRock z390 phantom gaming itx/ac.

I have an i7-9700k delidded liquid metal. Overclocked to 5.0Ghz. Idle it sits at around 35C in temperature. Under load I haven't seen it go past 55C at fairly low fan speeds. DRAM voltage is set to 1.36

I was in the BIOS and looking at Load Level Calibration and it seems I'm missing some options. I only have: "Auto, Level 3, Level 4, and Level 5" There is no level 2 or level 1.

I ran into issues when trying to install Logitech G Hub and trying to uninstall Thunderbird. The system blue screened until I set the Load Level to Auto. Trying to figure out how to set the thing to Level 1 but can't figure it out.



Replies:
Posted By: ocformula
Date Posted: 17 Aug 2023 at 9:30pm
Maybe it will show up in fixed voltage mode.



Print Page | Close Window

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.04 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2021 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net