Print Page | Close Window

XPG sx8200pro not detected

Printed From: ASRock.com
Category: Media&User's Review
Forum Name: AMD Motherboards
Forum Description: ASRock AMD Motherboards
URL: https://forum.asrock.com/forum_posts.asp?TID=13672
Printed Date: 25 May 2024 at 9:24pm
Software Version: Web Wiz Forums 12.04 - http://www.webwizforums.com


Topic: XPG sx8200pro not detected
Posted By: minks
Subject: XPG sx8200pro not detected
Date Posted: 17 Feb 2020 at 5:40pm

greeting everyone
Please help me, I am facing some issue with my Asrock x370 fatality profesional gaming.my plan is to run windows 10 x64 on xpg sx8200pro, and raid 0 Ssd using kingston 2.5" ssd, added raid controler (i using adaptec 6805).before i decided to upgrade motherboard using x370 fatality profesional gaming those configuration running without problem. Previously i am using MS* b350 tomahawk artic with ryzen 5 1600 and toshiba nvme. My problem is :
1. Before my toshiba nvme died is run win 10 x64 without issue but Adata xpg sx8200pro is not deceted in bios. I have try on
Both M2 slot and still same, not deteced. Is x370 fatality profesional gaming not supported adata xpg sx 8200?
2. Before my toshiba nvme died why amd raid missing in device manager (i am using 4x kingston ssd

Please help me with some solutions
Sorry for my bad english, I am very appreciated for all help.



Print Page | Close Window

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.04 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2021 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net