Print Page | Close Window

Beebox-S 7100u/b/bb/US boot power restore

Printed From: ASRock.com
Category: Technical Support
Forum Name: Intel Motherboards
Forum Description: Question about ASRock Intel Motherboards
URL: http://forum.asrock.com/forum_posts.asp?TID=18957
Printed Date: 16 Sep 2021 at 11:58pm
Software Version: Web Wiz Forums 12.04 - http://www.webwizforums.com


Topic: Beebox-S 7100u/b/bb/US boot power restore
Posted By: Chilisquid
Subject: Beebox-S 7100u/b/bb/US boot power restore
Date Posted: 26 May 2021 at 5:46pm
Have the UEFI P2.0 bios

Found the boot on power restore option, under advanced, chipset, set it to power on. This setting is apparently meaningless because    ... it will never boot on power restore.

I always have to press the button. Then I get the error message below saying UEFI defaults were loaded. Press F1 to continue, F2 for setup

I replaced the cmos battery, didn't help. I disabled fast start in windows power options, didn't help

What gives ?







Serial number 6AHTXw000137



Replies:
Posted By: Chilisquid
Date Posted: 26 May 2021 at 6:05pm
Sorry, but uploading images is failing me here. Tried google drive, twitter, imgbb, no luck


Posted By: Xaltar
Date Posted: 26 May 2021 at 7:25pm
It sounds like the setting is not properly implemented on that BIOS version.

I would contact ASRock Tech Support and inquire with them:
https://event.asrock.com/tsd.asp" rel="nofollow - https://event.asrock.com/tsd.asp

-------------



Print Page | Close Window

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.04 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2021 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net