Print Page | Close Window

B560M Pro4 Device Manager Issue

Printed From: ASRock.com
Category: Technical Support
Forum Name: Intel Motherboards
Forum Description: Question about ASRock Intel Motherboards
URL: http://forum.asrock.com/forum_posts.asp?TID=19054
Printed Date: 16 Oct 2021 at 10:29am
Software Version: Web Wiz Forums 12.04 - http://www.webwizforums.com


Topic: B560M Pro4 Device Manager Issue
Posted By: frank197456
Subject: B560M Pro4 Device Manager Issue
Date Posted: 10 Jun 2021 at 8:41pm
I Have A B560M Pro4 Board and I have Other Devices with exclamations in the Device Manager. What do I need to do to remove the exclamations and get it working properly?


Thanks,
Frank



Replies:
Posted By: ASRock_TSD
Date Posted: 11 Jun 2021 at 6:11pm
Hi frank197456,

Thank you for your post.

Please install the INF, IME driver from our website. Mostly, the exclamation will disappear after installing this driver.

INF: https://download.asrock.com/Drivers/Intel/INF/INF%28v10.1.18634.8254_Public%29.zip" rel="nofollow - https://download.asrock.com/Drivers/Intel/INF/INF(v10.1.18634.8254_Public).zip
IME: https://download.asrock.com/Drivers/Intel/Others/ME%28v15.0.21.1549_CONS_SW_DCH%29.zip" rel="nofollow - https://download.asrock.com/Drivers/Intel/Others/ME(v15.0.21.1549_CONS_SW_DCH).zip

If you have other questions, please feel free to contact us.

All the best,
ASRock TSD


Posted By: frank197456
Date Posted: 13 Jun 2021 at 7:06pm
Thank you I did as you said and it worked. No more exclamations on any devices in the Device Manager.

Frank



Print Page | Close Window

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.04 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2021 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net