Print Page | Close Window

Z590 STEEL LEGEND WILL NOT POST

Printed From: ASRock.com
Category: Technical Support
Forum Name: Intel Motherboards
Forum Description: Question about ASRock Intel Motherboards
URL: http://forum.asrock.com/forum_posts.asp?TID=24661
Printed Date: 18 Aug 2022 at 1:48pm
Software Version: Web Wiz Forums 12.04 - http://www.webwizforums.com


Topic: Z590 STEEL LEGEND WILL NOT POST
Posted By: SAVVAGE61
Subject: Z590 STEEL LEGEND WILL NOT POST
Date Posted: 22 Jun 2022 at 6:18pm
i JUST UPGRADED FROM A Z270 tAHCHI   
cpu intel 11700k

ram corsair vengeance CMU16GX4M2C3200C16

GPU EVGA GTX1070
PSU COOLERMASTER 740 WATT

EVERYTHING LIGHTS UP CPU COOLER WORK

will not post

reseated ram and cpu

made sure it was a ground issue

need pc for any help would be appreciated I am wondering if my ram is the issue the same Ram issued in the 270 took off everything and tried with just ram and cpu same isse



Replies:
Posted By: threadzipper1957
Date Posted: 13 Jul 2022 at 10:20pm
Dear Savvage,
I thin it would be best to use the ASRock support form, and provide the necessary data
https://event.asrock.com/tsd.asp" rel="nofollow - https://event.asrock.com/tsd.asp
When using gmail, check your spam folder for replies.
Did you try, putting the board on top of the cardboard box, with CPU, 1 memory module, and PSU, and conenct, Monitor keyboard and mouse?
Also mention make and model of the PSU, because when you press the start button you do not start the system, but the PSU.
The PSU will run a selftest, and when everything is stable the PSU will send a Power Good signal to the board, then the system will start

-------------
Kind Regards



Print Page | Close Window

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.04 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2021 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net