Print Page | Close Window

Bios problem

Printed From: ASRock.com
Category: Technical Support
Forum Name: Intel Motherboards
Forum Description: Question about ASRock Intel Motherboards
URL: https://forum.asrock.com/forum_posts.asp?TID=25100
Printed Date: 25 Apr 2024 at 5:57am
Software Version: Web Wiz Forums 12.04 - http://www.webwizforums.com


Topic: Bios problem
Posted By: spscan
Subject: Bios problem
Date Posted: 18 Nov 2022 at 6:56pm
Hi,
I recently purchase an Rtx 3070 and I have the four beeps problem. Disabling CSM from bios, at the first boot all would seem solved, but if I keep the computer off for some time, the CSM automatically returns enabled by setting the Video OProm Policy equal "legacy" instead of "uefi only" with four additional beeps (8 total) at the first boot... then only 4 :(
What could be the cause considering that the system work properly? Thanks

- Motherboard Asrock Z170 Pro4 (2018 bios update)



Replies:
Posted By: bjlockie
Date Posted: 19 Nov 2022 at 8:45am
I read disabling CSM and reinstalling Windows fixed it for someone.
I don't think I'd bother if it works now.


-------------
ASRock B450M Pro4
16 GB DDR4, 500 watt PS, AMD Ryzen-5 5600, NVidia GTX-1050, 5.70 BIOS


Posted By: spscan
Date Posted: 20 Nov 2022 at 4:55am
Originally posted by bjlockie bjlockie wrote:

I read disabling CSM and reinstalling Windows fixed it for someone.
I don't think I'd bother if it works now.



Thanks for the reply but I would to avoid formatting and reinstalling windows. There must be another solution... I hope


Posted By: spscan
Date Posted: 21 Nov 2022 at 5:40am
Any help?



Print Page | Close Window

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.04 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2021 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net