Print Page | Close Window

Any problems with the X99M Killer + Sound Card?

Printed From: ASRock.com
Category: Technical Support
Forum Name: Intel Motherboards
Forum Description: Question about ASRock Intel Motherboards
URL: https://forum.asrock.com/forum_posts.asp?TID=259
Printed Date: 15 Apr 2024 at 12:56am
Software Version: Web Wiz Forums 12.04 - http://www.webwizforums.com


Topic: Any problems with the X99M Killer + Sound Card?
Posted By: gade
Subject: Any problems with the X99M Killer + Sound Card?
Date Posted: 13 Jun 2015 at 8:58am
I am about ready to buy myself an X99 matx board. I have pretty much set my sights on the X99M Killer but I did come across an issue that may affect me. It would seem that at the start of the year, most X99 board had problems playing sound if you used a sound card. It seems that most board had issues with them being 1x devices on a 16x PCIE slot - or something. Possible "fixes" included putting the PCIE slot as GEN1 or putting the PC to sleep after reboot.

I have an Essence STX II that I would like to use. Am I going to have these issues or have they already been resolved?



Replies:
Posted By: gade
Date Posted: 15 Jun 2015 at 3:03pm
Anyone?


Posted By: gade
Date Posted: 18 Jun 2015 at 1:58am
Anyone at all? Perhaps it would be best if I NOT go with ASRock after all.


Posted By: Xaltar
Date Posted: 18 Jun 2015 at 2:05am
I am afraid I have no insight to offer on the matter, sorry Unhappy

I will look into the issue and see what I can find.

After a quick google search I didn't find anything particular about this motherboard having sound issues, could you please link where you got this information from?



Print Page | Close Window

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.04 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2021 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net