Print Page | Close Window

Asrock Deskmini 110

Printed From: ASRock.com
Category: Technical Support
Forum Name: HTPC&Gaming Barebone&Others
Forum Description: Question about HTPC&Gaming Barebone&Others
URL: http://forum.asrock.com/forum_posts.asp?TID=4361
Printed Date: 02 Mar 2024 at 5:01pm
Software Version: Web Wiz Forums 12.04 - http://www.webwizforums.com


Topic: Asrock Deskmini 110
Posted By: Void
Subject: Asrock Deskmini 110
Date Posted: 05 Feb 2017 at 3:16pm
I bought an asrock deskmini 110 from newegg a while back and its been working great nice little HTPC. 

The way I use my pc is like this, I have a logitech K400r wireless keyboard plugged into the back USB 2.0 port, it works fine just like another wireless keyboard UNTILL I plug in something into the USB 3.0 thats next to it, it can be a USB 3.0 external HDD, a USB 3.0 flash drive, a USB 3.0 HUB, if I plug in anything into the back USB 3.0 port the mouse and keyboard just stop responding and start to lag behind or just not respond at all. As soon as i remove what ever I plugged into the back USB 3.0  port the mouse and keyboard start working like normal. Iv'e tried another wireless logitech keyboard I have and it does the same thing. I have the dongle on a USB extender? ( its a usb type a to a ) and im not that far away from the pc either. I can use the from USB 3.0 and the mouse works just fine, I want to use a USB 3.0 hub but because of this problem I cant. Can some please help me figure out whats wrong with this thing ? CryConfused

Specs

Intel Pentium G4400
G skill 8GB of ram 
1 Kingston SSD



Replies:
Posted By: Xaltar
Date Posted: 05 Feb 2017 at 4:58pm
" rel="nofollow - Welcome to the forums.

Have you tried connecting your Keyboard and mouse through the hub rather than to the PC directly?


-------------



Print Page | Close Window

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.04 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2021 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net