Print Page | Close Window

MoBo LED acting weird

Printed From: ASRock.com
Category: Technical Support
Forum Name: Intel Motherboards
Forum Description: Question about ASRock Intel Motherboards
URL: http://forum.asrock.com/forum_posts.asp?TID=5931
Printed Date: 23 Feb 2024 at 2:44pm
Software Version: Web Wiz Forums 12.04 - http://www.webwizforums.com


Topic: MoBo LED acting weird
Posted By: steinbeigle
Subject: MoBo LED acting weird
Date Posted: 27 Aug 2017 at 1:10am
" rel="nofollow - For the few months I have been using my motherboard, the LED system has been a nice, constant blue. Today I noticed that it is flashing blue about twice a second. I went through the bios, and everything seems fine. My computer is working fine. I haven't changed any hardware or software. But the system is flashing blue, and won't stop.

Ideas?



Replies:
Posted By: ASRock_TSD
Date Posted: 29 Aug 2017 at 10:12am

Dear Steinbeigle,

 

Thank you for choosing ASRock.

 

Regarding your case, it seems the RGB LED setting have been changed, please get into BIOS RGB LED setting to setup the LED color and style you like. Also, you can use the RGB LED utility under Windows to setup the LED color.

Utility download link: http://asrock.pc.cdn.bitgravity.com/Utility/Others/RGBLED%28v1.0.24%29.zip" rel="nofollow - http://asrock.pc.cdn.bitgravity.com/Utility/Others/RGBLED(v1.0.24).zip

 

Thank you!

Yours truly,

ASRock TSD




Print Page | Close Window

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.04 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2021 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net