Print Page | Close Window

OC to 5.0 but when I game max is 4.3

Printed From: ASRock.com
Category: OverClocking(OC) Zone
Forum Name: OC Technical Discussion
Forum Description: OC enthusiast's tech talk
URL: http://forum.asrock.com/forum_posts.asp?TID=7606
Printed Date: 01 Jul 2022 at 10:45pm
Software Version: Web Wiz Forums 12.04 - http://www.webwizforums.com


Topic: OC to 5.0 but when I game max is 4.3
Posted By: vsimone67
Subject: OC to 5.0 but when I game max is 4.3
Date Posted: 08 Feb 2018 at 6:24am
" rel="nofollow - I have a Fatality Gaming K6 Z370 MB with an 8700K.  I have OC'd to 5.0 GHZ with no problem.  When I run CPU-Z and monitor with HWINFO I see the full 5 GHZ.  When I play COD WWII and run HWINFO the max Core Clock is 4.3 until I stop the game then it goes back to 5.0 GHZ.  I am using the preset from ASROCK for 5GHZ, changed the C settings and a few others but it is still like this.

Is there another setting I need to change to have it always stay at 5.0?



Replies:
Posted By: vsimone67
Date Posted: 09 Feb 2018 at 8:43am
I figured it out based on a video I watched, I had to set the AVX to auto


Posted By: ppv
Date Posted: 21 Feb 2018 at 7:55am
" rel="nofollow - do you use a-tuning utility to select preset? what version do you have
for download there is only old version available 3.0.184 2017-11-09.




Print Page | Close Window

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.04 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2021 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net