Print Page | Close Window

AB350 Gaming-ITX/ac+Athlon950 W-Lan stopping Sys

Printed From: ASRock.com
Category: Media&User's Review
Forum Name: AMD Motherboards
Forum Description: ASRock AMD Motherboards
URL: https://forum.asrock.com/forum_posts.asp?TID=8092
Printed Date: 20 Apr 2024 at 9:06pm
Software Version: Web Wiz Forums 12.04 - http://www.webwizforums.com


Topic: AB350 Gaming-ITX/ac+Athlon950 W-Lan stopping Sys
Posted By: drakrochma
Subject: AB350 Gaming-ITX/ac+Athlon950 W-Lan stopping Sys
Date Posted: 17 Mar 2018 at 4:36pm
" rel="nofollow - Hi,

I have  a Asrock AB350 itx-Board and it seems like the W-LAN-module causes HDD-Rite errors.
After the system was running for maybe an hour the harddrive seems to stop wriging data.
I hat a m.2-SSD and a seagate barracuda 2 TB in the system.
Both stopped writing after maybe an hour.
I thought of ahardwarefailure and replaced the ssd with a samsung 960 evo and the hdd with a Toshiba X300.
The error remained.

I did a Bios-Update to 4.51beta.
Still the problem occured.
I deactivated the W-Lan-Module in windows without success.
I disabled the module in Bios and since the I hat no further crashes.

Any Idea how to fix this?

System:

Asrock AB350 itx-ac
Athlon 950
Zotac 1050 ti  itx
2x8GB Adata 3200mhz @ 2133Mhz
Samsung 960 evo 256GB
Toshiba X300 5TB

be quiet! SFX Power 2 300W SFX
Windows 10 pro 64 bit





Replies:
Posted By: drakrochma
Date Posted: 20 Mar 2018 at 4:02pm
Nobody with at least an idea how to fix this?Cry


Posted By: Gronar
Date Posted: 21 Mar 2018 at 6:30am
This is not the support forum.


-------------
X570 Taichi, Ryzen 5 5600X, Sabrent Rocket 4 1TB, Corsair Dominator Platinum 3200, Seasonic GX-1000, EVGA RTX 2080S XC Ultra


Posted By: drakrochma
Date Posted: 21 Mar 2018 at 6:42pm
Thank you, my fault...
this could explain whay there was no reply til now :)



Print Page | Close Window

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.04 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2021 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net