Print Page | Close Window

Fatal1ty Z370 Gaming K6 M2_2 Samsung EVO 960

Printed From: ASRock.com
Category: Technical Support
Forum Name: Intel Motherboards
Forum Description: Question about ASRock Intel Motherboards
URL: https://forum.asrock.com/forum_posts.asp?TID=8491
Printed Date: 23 May 2024 at 10:53am
Software Version: Web Wiz Forums 12.04 - http://www.webwizforums.com


Topic: Fatal1ty Z370 Gaming K6 M2_2 Samsung EVO 960
Posted By: kokoloko
Subject: Fatal1ty Z370 Gaming K6 M2_2 Samsung EVO 960
Date Posted: 24 Apr 2018 at 6:50pm
" rel="nofollow - So, Samsung EVO 960 does not get detected in M2_2 (UEFI, windows, linux...) but works in M2_1.
I guess M2_2 is faulty?



Replies:
Posted By: badbri
Date Posted: 25 Apr 2018 at 10:57am
" rel="nofollow - Does it show up in BIOS main page (or under Advanced > Storage) when in m2_2 ?


-------------
https://www.passmark.com/baselines/V9/display.php?id=99573335296


Posted By: kokoloko
Date Posted: 25 Apr 2018 at 2:42pm
No.
I removed all other drives, only left M2_2 in, and there was nothing in BIOS.


Posted By: badbri
Date Posted: 26 Apr 2018 at 9:54am
" rel="nofollow - Do you have any regular SATA devices connected (specifically on sata 4 & 5)  ? If not I would email Tech support as it sounds like a defect.


-------------
https://www.passmark.com/baselines/V9/display.php?id=99573335296



Print Page | Close Window

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.04 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2021 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net