Print Page | Close Window

AB350M-HDV Fast boot option problem

Printed From: ASRock.com
Category: Technical Support
Forum Name: AMD Motherboards
Forum Description: Question about ASRock AMD motherboards
URL: http://forum.asrock.com/forum_posts.asp?TID=8778
Printed Date: 28 Jul 2021 at 1:24am
Software Version: Web Wiz Forums 12.04 - http://www.webwizforums.com


Topic: AB350M-HDV Fast boot option problem
Posted By: -Huntju-
Subject: AB350M-HDV Fast boot option problem
Date Posted: 25 May 2018 at 5:10pm
There are some problems in Fast boot option. 
I turn on Windows 10, and click the shutdown button. 
But computer did not power off. Windows shutdown screen, and soon monitor says 'no signal'. But computer power is still on. the fan sound and PC case power button still light. 
After that, I turn off the Fast boot option in Bios. And computer works perfectly.
I think Fast boot option has some problem.




Replies:
Posted By: ASRock_TSD
Date Posted: 25 May 2018 at 5:21pm
Dear -Huntju-,

Greetings, this is ASRock TSD.


According to your question, we provide some suggestions for verifying:

1. Please update to latest BIOS P4.80 for verifying:
http://www.asrock.com/MB/AMD/AB350M-HDV/index.asp#BIOS" rel="nofollow - http://www.asrock.com/MB/AMD/AB350M-HDV/index.asp#BIOS

2. Please unplug the LAN cable and check if the system was in Windows update.

3. Please refer to the user manual to clear CMOS. (Page 26)
http://asrock.pc.cdn.bitgravity.com/Manual/AB350M-HDV.pdf" rel="nofollow - http://asrock.pc.cdn.bitgravity.com/Manual/AB350M-HDV.pdf
 
4. If possible, please use another HDD with clean OS for verifying.


Thanks!

All the best,
ASRock TSD




Print Page | Close Window

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.04 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2021 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net