ASRock.com Homepage
Forum Home Forum Home > Technical Support > AMD Motherboards
  New Posts New Posts RSS Feed - Optane memory set up
  FAQ FAQ  Forum Search Search  Events   Register Register  Login Login

Optane memory set up

 Post Reply Post Reply
Author
Message
PunchLine View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 11 Nov 2017
Status: Offline
Points: 19
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote PunchLine Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Optane memory set up
    Posted: 15 Feb 2019 at 3:03pm
Hello,
I have a 16GB intel optane memory card in A320M-DGS.
And I want to set for my WIN10 OS but there is no Intel® Optane??Memory 1 Click Install driver.
So how to continue the following setting?
Please advise, tks.
Back to Top
ASRock_TSD View Drop Down
ASRock_Official
ASRock_Official


Joined: 20 Mar 2015
Status: Offline
Points: 8532
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ASRock_TSD Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15 Feb 2019 at 3:34pm
Dear PunchLine,

Greetings, this is ASRock TSD.


AMD motherboards do not support Intel® Optane memory.

Please refer to the link below for Intel® Optane memory supported motherboards.
https://www.asrock.com/feature/IntelOptane/


Thanks!

All the best,
ASRock TSD
Back to Top
PunchLine View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 11 Nov 2017
Status: Offline
Points: 19
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote PunchLine Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22 Feb 2019 at 11:36am
thanks for the information.
I will not use this memory.
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.04
Copyright ©2001-2021 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.156 seconds.