ASRock.com Homepage
Forum Home Forum Home > Technical Support > AMD Motherboards
  New Posts New Posts RSS Feed - b2 code Dr. Debug
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

b2 code Dr. Debug

 Post Reply Post Reply
Author
Message
HaveNoName View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 26 Dec 2017
Status: Offline
Points: 17
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote HaveNoName Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: b2 code Dr. Debug
    Posted: 18 Mar 2019 at 8:36am
I get a b2 (not B2) error code on Dr. Debug when i try to POST while i have my monitor connected to my GTX 1060. Works fine if i hotplug it after i POST.

1)... I don't see b2 listed on Dr. Debug codes list.. https://www.asrock.com/support/faq.asp?id=334...why?

2) How do i solve it?
Back to Top
Xaltar View Drop Down
Moderator Group
Moderator Group
Avatar

Joined: 16 May 2015
Location: Europe
Status: Offline
Points: 10368
Post Options Post Options   Thanks (1) Thanks(1)   Quote Xaltar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Mar 2019 at 3:56pm
b2 is an error to do with initializing the GPU's firmware. If you are able to get a display by hot plugging it as you say you can try another display output (HDMI if you are using display port or the other way around). If that does not help you can also try clearing CMOS. The default values should enable OPROM (option ROM, ie. non motherboard related firmware like your GPU). Typically this error code indicates and issue with the GPU however, not the motherboard.

If that fails, see if there is an update available for your GPU's vBIOS. If you are uncomfortable with that (you run the risk of bricking the GPU) then I would recommend returning the GPU under warranty.

Edited by Xaltar - 18 Mar 2019 at 3:57pm
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.04
Copyright ©2001-2021 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.031 seconds.