ASRock.com Homepage
Forum Home Forum Home > Technical Support > Intel Motherboards
  New Posts New Posts RSS Feed - Z97 Extreme4 with HD 7970
  FAQ FAQ  Forum Search Search  Events   Register Register  Login Login

Z97 Extreme4 with HD 7970

 Post Reply Post Reply
Author
Message
mikedee View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 09 May 2015
Status: Offline
Points: 3
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote mikedee Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Z97 Extreme4 with HD 7970
    Posted: 09 May 2015 at 9:09am
Hello everyone,
I have recently bought a Z97 Extreme4 and my Sapphire HD 7970 Dual-X (11197-06) isn't working on it.
I get a 62 error on Dr. Debug. I have updated to the latest BIOS (2.00).
I have tested the card on another PC and it worked fine, even with a cheap 500W PSU (I have a 850W Corsair myself).
I was wondering if anyone has these two particular parts working together?
 
Edit: Also, my old Sapphire HD 5870 is works just fine on it.
 
Thanks in advance.


Edited by mikedee - 09 May 2015 at 9:11am
Back to Top
edmonston View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 01 Jul 2015
Status: Offline
Points: 1
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote edmonston Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01 Jul 2015 at 4:50pm
By the manual of your board, resetting the CMOS should do it.
Unless you've fixed it in the meantime...
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.04
Copyright ©2001-2021 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.140 seconds.