ASRock.com Homepage
Forum Home Forum Home > Technical Support > AMD Motherboards
  New Posts New Posts RSS Feed - ASRock x399 taichi - can't boot to UEFI
  FAQ FAQ  Forum Search Search  Events   Register Register  Login Login

ASRock x399 taichi - can't boot to UEFI

 Post Reply Post Reply
Author
Message Reverse Sort Order
Xaltar View Drop Down
Moderator Group
Moderator Group
Avatar

Joined: 16 May 2015
Location: Europe
Status: Offline
Points: 22208
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Xaltar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: ASRock x399 taichi - can't boot to UEFI
    Posted: 07 May 2020 at 3:21pm
Try powering up with just a single GPU and see if that gets you into the UEFI.
Back to Top
SeanLee View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 07 May 2020
Status: Offline
Points: 3
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote SeanLee Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 07 May 2020 at 6:27am
Ever since I upgraded my x399 Taichi to the bridge BIOS, p.230, I can't boot or reboot into my system BIOS anymore (I'm using the ASRock Restart to UEFI app). My PC boots, and key/mouse lights come on, but my monitors stay dark (amber colored power lights). I normally wouldn't care too much, but the BIOS update disabled AMD-V for some stupid reason, and now I can't power on any of my virtual machines. Any ideas on how to fix this?

FWIW, here's some relevant system info:
AMD Ryzen Threadripper 1950X
64GB DDR4 mem
(2) NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti
(3) VX2739 Series 27" ViewSonic monitors
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.04
Copyright ©2001-2021 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.133 seconds.