ASRock.com Homepage
Forum Home Forum Home > Technical Support > Intel Motherboards
  New Posts New Posts RSS Feed - N3700-ITX HDMI issues/CMOS reset
  FAQ FAQ  Forum Search Search  Events   Register Register  Login Login

N3700-ITX HDMI issues/CMOS reset

 Post Reply Post Reply
Author
Message
zigzag930 View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 08 Dec 2015
Status: Offline
Points: 9
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote zigzag930 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: N3700-ITX HDMI issues/CMOS reset
    Posted: 08 Dec 2015 at 11:43pm
New build of HTPC, using N3700-ITX, Crucial 2x4Gb ram and USB boot device (OpenELEC 6.0)

1) No video over HDMI/no boot, unless CMOS is cleared.  Once cleared, HDMI works (sort of, see below) and system will boot into OpenELEC and run just fine.

2) Can reboot over and over with no problems, but once I power off the N3700-ITX, the CMOS must be cleared or problem (1 above) returns.

3) Display device is JVC RS2 DILA projector, via Marantz AV7702mk2 processor.  Tested direct to JVC, with same results.

4) Tested with keyboard/mouse and without.  Same result

5) When CMOS is cleared, OpenELEC boots and runs perfectly.  HDMI 1080p/24 and HD 7.1 audio (pass thru to AAV7702)

6) When CMOS is cleared and setup menu appears, it looks interlaced - not sharp.  Some of the menu items are cut off at the bottom (don't appear as they are off the screen).

7) Test firmware that came with board and then upgraded to 1.3 via internet update.  Same results.

Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.04
Copyright ©2001-2021 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.129 seconds.