ASRock.com Homepage
Forum Home Forum Home > Technical Support > HTPC&Gaming Barebone&Others
  New Posts New Posts RSS Feed - X300 does not start
  FAQ FAQ  Forum Search Search  Events   Register Register  Login Login

X300 does not start

 Post Reply Post Reply
Author
Message
georgyj View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 03 Feb 2021
Status: Offline
Points: 4
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote georgyj Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: X300 does not start
    Posted: 03 Feb 2021 at 2:24am
I recently bought a x300 with a Ryzen 4750G CPU and compatible RAM. The finished build did not work at all. Everything stayed dark. Then I ordered another x300 - same desaster not a single move. I've build a lot of Pcs in my life and I'm not a complete idiot, but 2 X300 not working at all? Have I overlooked something? I'm perplexed.
Back to Top
georgyj View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 03 Feb 2021
Status: Offline
Points: 4
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote georgyj Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06 Feb 2021 at 7:09am
CPU was faulty.
Back to Top
Steve-CA-US View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 12 Feb 2021
Status: Offline
Points: 4
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Steve-CA-US Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 Feb 2021 at 12:16pm
How did you determine it was the CPU? Did you buy a second CPU?
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.04
Copyright ©2001-2021 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.143 seconds.