ASRock.com Homepage
Forum Home Forum Home > Technical Support > AMD Motherboards
  New Posts New Posts RSS Feed - ASRock Taichi x570 argb on motherboard broken
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

ASRock Taichi x570 argb on motherboard broken

 Post Reply Post Reply
Author
Message
AliusCairo View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 07 Jun 2021
Location: Australia
Status: Offline
Points: 20
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote AliusCairo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: ASRock Taichi x570 argb on motherboard broken
    Posted: 07 Jun 2021 at 5:49pm




Hey, I've seen a few others with this problem and I was wondering if you ever fixed it?

(rgb lighting on motherboard top right and bottom left, is either stuck on 1 colour, off or flickering).

I have tried bios update, clean PC install, and installing the rgb flash that ASRock suggested, which works until I turn the pc off.

My methods is the ASRock X570 Razer Edition. Bios version 1.50

Cheers!!!
Back to Top
ASRock_TSD View Drop Down
ASRock_Official
ASRock_Official


Joined: 20 Mar 2015
Status: Offline
Points: 4417
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ASRock_TSD Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08 Jun 2021 at 2:25pm
Dear AliusCario,
Thank you for the posting.

Regarding your question, we recommend fill the technical support form to contact us.
We will reply to you after receiving the mail.

Linked the support page below for you.
ASRock Support Page: https://www.asrock.com/support/index.asp?Model=

Thank you,

Bes wishes,
ASRock TSD
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.04
Copyright ©2001-2021 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.047 seconds.