ASRock.com Homepage
Forum Home Forum Home > Technical Support > Intel Motherboards
  New Posts New Posts RSS Feed - A-Tuning not working | Z590 Pro4
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

A-Tuning not working | Z590 Pro4

 Post Reply Post Reply
Author
Message
samkh View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 23 Nov 2021
Status: Offline
Points: 35
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote samkh Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: A-Tuning not working | Z590 Pro4
    Posted: 23 Nov 2021 at 8:37pm
First time I launched the program yesterday it worked, after that it completely stopped working, I tried reinstalling couple of times, deleting programs that may interfere with it, nothing happens. I keep getting this error message.

"Driver cannot be loaded , reinstall the program may fix the issue, if it happens again, report the problem with your system configuration as detail as possible."

And then it says

Error 0xFFFE
"This utility is not for this platform!"


I hope someone got a solution, thanks in advance!
Back to Top
samkh View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 23 Nov 2021
Status: Offline
Points: 35
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote samkh Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25 Nov 2021 at 3:00am
Bump
Back to Top
ASRock_TSD View Drop Down
ASRock_Official
ASRock_Official


Joined: 20 Mar 2015
Status: Offline
Points: 6142
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ASRock_TSD Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26 Nov 2021 at 4:52pm
Hi Samkh,

Thank you for your post.

Please try the A-Tuning v3.0.441. We expect it should fix your problem.
https://download.asrock.com/Utility/MotherboardUtility/MotherboardUtility(v3.0.441).zip

All the best
ASRock TSD
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.04
Copyright ©2001-2021 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.078 seconds.