ASRock.com Homepage
Forum Home Forum Home > Technical Support > AMD Motherboards
  New Posts New Posts RSS Feed - Deskmini X300W Will not boot
  FAQ FAQ  Forum Search Search  Events   Register Register  Login Login

Deskmini X300W Will not boot

 Post Reply Post Reply
Author
Message
ChrisKosary View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 25 Dec 2022
Location: Indiana, USA
Status: Offline
Points: 20
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ChrisKosary Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Deskmini X300W Will not boot
    Posted: 25 Dec 2022 at 6:27am
I have a Deskmini X300W that has been running flawlessly for the last year that suddenly would not boot or send a signal to the attached screens. Thinking it was a board problem, I ordered a new X300W and moved the M.2 SSD, processor, and memory to the new unit. Nothing. So I began working backward and swapped memory and SSD from my Deskmini to the one not working. Everything worked fine in mine but not the new one. Next, I tried a new processor. Nothing. New processor in the old case. Nothing.

Right now I am scratching my head. I checked the SSD on mine and I can read it fine. The memory works fine on mine. I even booted my Deskmini with the new power supply.

When I do power the defective unit up, the processor cooling fan spins but there are no lights showing SSD activity or a static blue light on the panel showing power.

Any suggestions from anyone?
Chris K
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.04
Copyright ©2001-2021 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.266 seconds.