ASRock.com Homepage
Forum Home Forum Home > Technical Support > AMD Motherboards
  New Posts New Posts RSS Feed - 960GM-GS3 FX - No Internet Connection if WOL is on
  FAQ FAQ  Forum Search Search  Events   Register Register  Login Login

960GM-GS3 FX - No Internet Connection if WOL is on

 Post Reply Post Reply
Author
Message Reverse Sort Order
HMA View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 14 May 2016
Location: Germany
Status: Offline
Points: 3
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote HMA Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: 960GM-GS3 FX - No Internet Connection if WOL is on
    Posted: 14 May 2016 at 10:09pm
Hi,

got a brand new 960GM-GS3 FX Mainboard.

BIOS is the current 1.4

All works well but ... if i enable WOL on the build in LAN Card, the Internet Adapter comes up without errors.  It's also shown in Device Manager, IP Configuration is all ok, but i can't get a Internet connection or any Network traffic.  :/

This behavior is on a fresh Windows 7 Installation also on farious Linux Distros. It seem's its just a BIOS bug? Seem the Adapter is "sleeping" Ouch

If i disable WOL in Bios als work well .. the Adapter comes up, i got Network or Internet traffic....

Can anybody tellme anything about this? Is this fixable?

Regards

M.
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.04
Copyright ©2001-2021 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.125 seconds.