ASRock.com Homepage
Forum Home Forum Home > Technical Support > Intel Motherboards
  New Posts New Posts RSS Feed - Asrock Taichi z370 "specific per core" not working
  FAQ FAQ  Forum Search Search  Events   Register Register  Login Login

Asrock Taichi z370 "specific per core" not working

 Post Reply Post Reply
Author
Message
fudun View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 02 Nov 2023
Status: Offline
Points: 35
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote fudun Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Asrock Taichi z370 "specific per core" not working
    Posted: 02 Nov 2023 at 7:47am
Hi, I just realized I have a single core that is holding my overclock back, and wanted to fix that using the Specific Per Core setting.

It took a while until I realized it isn't working. I get the lowest multiplier applied to all cores no matter what I do.

It is a i7 8700k CPU, delided and running at 5 Ghz on all cores since 2018.

Any ideas?
Back to Top
fudun View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 02 Nov 2023
Status: Offline
Points: 35
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote fudun Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 Nov 2023 at 10:08pm
Ok, so I have a minor update. I actually got it working - as long as I never enter BIOS. If I do, all multiplier settings are messed up. I even tried reflashing the BIOS, but no luck.
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.04
Copyright ©2001-2021 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.143 seconds.