ASRock.com Homepage
Forum Home Forum Home > Technical Support > AMD Motherboards
  New Posts New Posts RSS Feed - Raid1 failure on FM2A88x-itx
  FAQ FAQ  Forum Search Search  Events   Register Register  Login Login

Raid1 failure on FM2A88x-itx

 Post Reply Post Reply
Author
Message
Wolfemane View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 06 Oct 2016
Status: Offline
Points: 3
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Wolfemane Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Raid1 failure on FM2A88x-itx
    Posted: 06 Oct 2016 at 9:17am
Today I got home and found my raid1 array was no longer showing up as a drive in Windows. Disk manager sees two drives where there once was one but I'm unable to access either. Bios also sees the drives. I'm not quite sure what happened, but how do I go about fixing this? Maybe one of the drives developed an error which kicked it out of the array? But would that take the array offline? The PC was on when the array failed.

System:
FM2A88X-itx
A10-7850k
16gb ddr3-2133
1x 256 see (is drive)
2x 3tb seagate drives (in raid1 creating following the asrock raid setup manual)
2x 3tb seagate drives (dynamic drive we created in win10)

I tried using RaidXpert2 but I can't get past the bloody login screen. I enter admin/admin but am unable to login. Submit button is greeted out no matter what I put in for user name or password.

Any help would be great. I had these drives in mirror so I wouldn't lose any data. Would like to fix. Thanks!

Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.04
Copyright ©2001-2021 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.172 seconds.