ASRock.com Homepage
Forum Home Forum Home > OverClocking(OC) Zone > OC Technical Discussion
  New Posts New Posts RSS Feed - Fatal1ty Z270 Gaming OC issue
  FAQ FAQ  Forum Search Search  Events   Register Register  Login Login

Fatal1ty Z270 Gaming OC issue

 Post Reply Post Reply
Author
Message Reverse Sort Order
wardog View Drop Down
Moderator Group
Moderator Group


Joined: 15 Jul 2015
Status: Offline
Points: 6447
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote wardog Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Fatal1ty Z270 Gaming OC issue
    Posted: 16 May 2017 at 2:38am
Odd.

Windows Anniversary, or the newest, Creators Update?

Have you checked this using HWiNFO64 (EDIT) or in F-Stream?

Too, not that it should matter, but what BIOS rev is the board flashed to?




Edited by wardog - 16 May 2017 at 2:39am
Back to Top
ShadowWolf1971 View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 15 May 2017
Status: Offline
Points: 3
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ShadowWolf1971 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15 May 2017 at 8:41pm
I have the Z270 Fatal1ty Gaming I set the OC in the bios then I boot into windows 10 and it does not show up there but it does in the bios I am running the I7 7700K. The OC shows in the bios and when I reboot it shows their still but the system in windows 10 does not read it and neither does CPUZ.

here is the system specs

Z270 Fatal1ty K6 Gaming
I7 7700K Kaby Lake
Corsair H55 Water Cooler
16 Gig Corsair Vengance
960 Nvidia Gigbyte G1 Gaming
850 Watt EVGA Super Nova

I have been fighting with this on my days off from work now for a few weeks and am at a loss as to what is the issue. I have even tried the stock OC on the board and get the same results.
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.04
Copyright ©2001-2021 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.141 seconds.