ASRock.com Homepage
Forum Home Forum Home > Technical Support > AMD Motherboards
  New Posts New Posts RSS Feed - Asrock 939Dual-Sata2
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Asrock 939Dual-Sata2

 Post Reply Post Reply
Author
Message
panicatak View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 15 Aug 2015
Status: Offline
Points: 4
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote panicatak Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Asrock 939Dual-Sata2
    Posted: 15 Aug 2015 at 1:26am
Great board and still running perfectly... well sort of. 

I cannot get a bios over v1.60 to recognise 4GB of ram. 

Different Versions give different totals. 

Is there a version >2.30 that fixes this at all?
Back to Top
panicatak View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 15 Aug 2015
Status: Offline
Points: 4
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote panicatak Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17 Aug 2015 at 10:02pm
Update...

V1.6 shows 4GB in the bios and CPU-Z see 4GB 

Windows 10 only sees 2GB

with 3GB in Windows 10 only sees 2.5GB?!?

Can't run Win 10 x64 as the 3800+ x2 isn't compatible...

Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.04
Copyright ©2001-2021 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.062 seconds.