ASRock.com Homepage
Forum Home Forum Home > OverClocking(OC) Zone > OC Technical Discussion
  New Posts New Posts RSS Feed - X370 taichi voltage problems. Locking to 1.5ghz
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

X370 taichi voltage problems. Locking to 1.5ghz

 Post Reply Post Reply
Author
Message
Zschmitt95 View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 14 Dec 2017
Location: Visalia, CA, US
Status: Offline
Points: 19
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zschmitt95 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: X370 taichi voltage problems. Locking to 1.5ghz
    Posted: 22 Dec 2017 at 7:31am
X370 taichi, ryzen 1700 bios 3.2, 16gb g.skill 3200mhz cl14
Windows 10 completely up to date
Latest drivers across the board
Cool n quiet disabled
C6 disabled
Whenever setting voltage to fixed, or going to +0.10v on offset mode my cpu clocks down to 1.5ghz?
No issues below this, can boot 4ghz at +0.09375 but fails stress test, 3.9 passes
So when attempting to add any more voltage to stabilize 4ghz I'm met with 1.5ghz
No temp issues, nothing in my system even makes it to 60 under stress. I'm lost. I've seen similar issues, but the fix was offset. Now offset stops me in my tracks at +.09375

And as close as I am to stable that +0.1 would probably do it :(
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.04
Copyright ©2001-2021 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.063 seconds.