ASRock.com Homepage
Forum Home Forum Home > Technical Support > Intel Motherboards
  New Posts New Posts RSS Feed - Thunderbolt ASRock Z87 Extreme 9
  FAQ FAQ  Forum Search Search  Events   Register Register  Login Login

Thunderbolt ASRock Z87 Extreme 9

 Post Reply Post Reply
Author
Message
lsourdis View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 20 Sep 2015
Location: Philly
Status: Offline
Points: 3
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote lsourdis Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Thunderbolt ASRock Z87 Extreme 9
    Posted: 20 Sep 2015 at 8:25pm
I am need help with troubleshooting settings to enable a LaCie Thunderbolt external drive with my PC. When I connect drive to PC's MOBO nothing happens, as if nothing was connected. I've tried reboot, different combinations of Thunderbolt ports, etc, no luck.
OS I am running is Windows 10, already upgraded drivers (as of 9/17/2015)
 
Also, installed LaCie's ASMedia drivers for Windows compatibility.
 
I see many settings in the BIOS, which I enabled, including AHCI ASMedia Support, all Thunderbolts settings, etc.
 
Could someone outline the BIOS settings I need to use, if there is a specific port to use (MOBO has two Thunderbolts ports). In Device Manager, what should I see?
 
Thanks
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.04
Copyright ©2001-2021 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.102 seconds.