ASRock.com Homepage
Forum Home Forum Home > PC Modding > Project Build&Share
  New Posts New Posts RSS Feed - new build
  FAQ FAQ  Forum Search Search  Events   Register Register  Login Login

new build

 Post Reply Post Reply
Author
Message
jahpower View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 09 Oct 2015
Location: United States
Status: Offline
Points: 8
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote jahpower Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: new build
    Posted: 12 Oct 2015 at 3:44am
Just put together a new system, now time to power it up, and I didn?�t get any action.
There is power going to the power supply, but when I push  the ??POWER??button located on the front panel, nothing comes on. 
All new components installed;
Mother board  Fatal1ty H87 Performance
CPU intel  i7-4790K   i7core  
Corsair Hydro Series H80i  cooler
Samsung 850 EVO 2.5" SATA III Solid State Drive
LG BH16NS40 Blu-ray Disc Rewriter
Corsair Vengeance Pro 16gb 2133mhz
Corsair  HX750 Power Supply
GeForce GTX 760  graphics card
Corsair Vengeance C70 Case
Dell U2414H LED Monitor  (it's on OK) 
no lights no fans nothing ....... 
What can I do to get this system going?

Back to Top
ASRock Expert View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 04 Oct 2015
Location: Croatia
Status: Offline
Points: 220
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ASRock Expert Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 Oct 2015 at 4:00am
What case do You use?

Double check this stuff:
- are all MBO holder on the right spot, so it has no short with the case
- are all cables well routed and connected to the correct pin's
- does the motherboard power on when you short-out the power-pin with some screwdriver
990FX Extreme 9 MOD P1.70
AMD FX 8120 4GHz 1.25V
Thermalright HR-02
Patriot Viper 2x4GB 2133MHz
Samsung 850 EVO 250GB
MSI R7970 TFIII 3GB
CORSAIR VX550W
LanCool K62 Dragonlord
ASUS Xonar D2X
Back to Top
jahpower View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 09 Oct 2015
Location: United States
Status: Offline
Points: 8
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote jahpower Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 Oct 2015 at 9:46am
yes, it's in the correct position
no issue with the cables
does the motherboard does not power on when I short-out the power-pin with some screwdriver
used HX750 in another unit today;  it works fine
Back to Top
jahpower View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 09 Oct 2015
Location: United States
Status: Offline
Points: 8
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote jahpower Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Oct 2015 at 8:32am

i Removed your mainboard from your Computer case 

 install is the CPU & CPU's fan

Connect the 2-power connector ((20) pins and 8 pins) from Power Supply

Connect the Power Switch from your Computer case into Panel 1 Pushbutton.

took RAM out of your Mainboard as well as video card.  

turned Computer on;   "nothing"

no action from Fatal1ty H87 Performance motherboard


what can i do next  ?

Back to Top
ASRock Expert View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 04 Oct 2015
Location: Croatia
Status: Offline
Points: 220
Post Options Post Options   Thanks (1) Thanks(1)   Quote ASRock Expert Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14 Oct 2015 at 2:05am
If You are sure that Your MBO is dead - then RMA it as a DOA.
990FX Extreme 9 MOD P1.70
AMD FX 8120 4GHz 1.25V
Thermalright HR-02
Patriot Viper 2x4GB 2133MHz
Samsung 850 EVO 250GB
MSI R7970 TFIII 3GB
CORSAIR VX550W
LanCool K62 Dragonlord
ASUS Xonar D2X
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.04
Copyright ©2001-2021 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.171 seconds.