ASRock.com Homepage
Forum Home Forum Home > Technical Support > HTPC&Gaming Barebone&Others
  New Posts New Posts RSS Feed - A300 -Windows will not boot after BIOS update
  FAQ FAQ  Forum Search Search  Events   Register Register  Login Login

A300 -Windows will not boot after BIOS update

 Post Reply Post Reply
Author
Message
IgJe View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 28 Dec 2019
Status: Offline
Points: 3
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote IgJe Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: A300 -Windows will not boot after BIOS update
    Posted: 28 Dec 2019 at 10:45pm
Hi.

I'm using A300 for few months now, today I,ve updated bios to 3.6 from 3.5 and since than is always booting only into bios.

1. Using M2 SSD, looks like system is not deteting it, therefore windows not loading
2. I,ve tried many bios settings, no change
3. Opened case, removed M2 are put back in - no change
4. Tried going back to 3.5 bios - no change

Please advise if there is any bios setting that could overwrite it

thanks
Back to Top
ASRock_TSD View Drop Down
ASRock_Official
ASRock_Official


Joined: 20 Mar 2015
Status: Offline
Points: 7572
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ASRock_TSD Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 31 Dec 2019 at 10:03am
Dear IgJe,

Thank you for choosing ASRock.

If your Windows is install at GPT mode, please set the Windows boot manger to the first boot device.
If your system is install at MBR mode, please set the system SSD to the first boot device.

Thanks!
Yours truly,
ASRock TSD
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.04
Copyright ©2001-2021 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.141 seconds.