ASRock.com Homepage
Forum Home Forum Home > Technical Support > Intel Motherboards
  New Posts New Posts RSS Feed - No level 1 or level 2 load line calibration in BIO
  FAQ FAQ  Forum Search Search  Events   Register Register  Login Login

No level 1 or level 2 load line calibration in BIO

 Post Reply Post Reply
Author
Message
Sinykk View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 12 Jan 2020
Location: Toronto
Status: Offline
Points: 3
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Sinykk Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: No level 1 or level 2 load line calibration in BIO
    Posted: 12 Jan 2020 at 4:18am
I just put together my new gaming machine. I have the BIOS updated to the latest version available from ASRock z390 phantom gaming itx/ac.

I have an i7-9700k delidded liquid metal. Overclocked to 5.0Ghz. Idle it sits at around 35C in temperature. Under load I haven't seen it go past 55C at fairly low fan speeds. DRAM voltage is set to 1.36

I was in the BIOS and looking at Load Level Calibration and it seems I'm missing some options. I only have: "Auto, Level 3, Level 4, and Level 5" There is no level 2 or level 1.

I ran into issues when trying to install Logitech G Hub and trying to uninstall Thunderbird. The system blue screened until I set the Load Level to Auto. Trying to figure out how to set the thing to Level 1 but can't figure it out.
Back to Top
ocformula View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 17 Aug 2023
Status: Offline
Points: 15
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ocformula Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17 Aug 2023 at 9:30pm
Maybe it will show up in fixed voltage mode.
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.04
Copyright ©2001-2021 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.108 seconds.