ASRock.com Homepage
Forum Home Forum Home > Technical Support > Intel Motherboards
  New Posts New Posts RSS Feed - Any problems with the X99M Killer + Sound Card?
  FAQ FAQ  Forum Search Search  Events   Register Register  Login Login

Any problems with the X99M Killer + Sound Card?

 Post Reply Post Reply
Author
Message
gade View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 13 Jun 2015
Location: Antioch, CA
Status: Offline
Points: 7
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote gade Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Any problems with the X99M Killer + Sound Card?
    Posted: 13 Jun 2015 at 8:58am
I am about ready to buy myself an X99 matx board. I have pretty much set my sights on the X99M Killer but I did come across an issue that may affect me. It would seem that at the start of the year, most X99 board had problems playing sound if you used a sound card. It seems that most board had issues with them being 1x devices on a 16x PCIE slot - or something. Possible "fixes" included putting the PCIE slot as GEN1 or putting the PC to sleep after reboot.

I have an Essence STX II that I would like to use. Am I going to have these issues or have they already been resolved?
Back to Top
gade View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 13 Jun 2015
Location: Antioch, CA
Status: Offline
Points: 7
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote gade Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15 Jun 2015 at 3:03pm
Anyone?
Back to Top
gade View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 13 Jun 2015
Location: Antioch, CA
Status: Offline
Points: 7
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote gade Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Jun 2015 at 1:58am
Anyone at all? Perhaps it would be best if I NOT go with ASRock after all.
Back to Top
Xaltar View Drop Down
Moderator Group
Moderator Group
Avatar

Joined: 16 May 2015
Location: Europe
Status: Offline
Points: 15048
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Xaltar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Jun 2015 at 2:05am
I am afraid I have no insight to offer on the matter, sorry Unhappy

I will look into the issue and see what I can find.

After a quick google search I didn't find anything particular about this motherboard having sound issues, could you please link where you got this information from?


Edited by Xaltar - 18 Jun 2015 at 2:12am
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.04
Copyright ©2001-2021 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.109 seconds.