ASRock.com Homepage
Forum Home Forum Home > Media&User's Review > AMD Motherboards
  New Posts New Posts RSS Feed - Polychrome misfunctioning!
  FAQ FAQ  Forum Search Search  Events   Register Register  Login Login

Polychrome misfunctioning!

 Post Reply Post Reply
Author
Message Reverse Sort Order
svudi View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 23 Dec 2023
Location: Egypt
Status: Offline
Points: 20
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote svudi Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Polychrome misfunctioning!
    Posted: 23 Dec 2023 at 10:30am
Hello
Recently I got an ASUS TUF gpu and it had tiny lighting, I already had polychrome working fine and it was syncing to razer studio and everything was fine but i wanted to sync that tiny argb thing in that GPU, so it wasn't available through razer connect nor polychrome ..
So I thought why don't I install the GPU software itself, and then it all started here, the Armourycrate software didn't get installed idk why tried 2 or 3 times, then tried installing asus aura itself alone it worked but didn't give me what I wanted,
so I wanted to uninstall everything and go back to normal but NOPE it didn't happen, polychrome stopped controlling my chassis fan ARGB and the MOBO lighting
I have asrock b550 PRO4, so I was clueless about what to do at that point therefore I headded to bios and tried to change the lighting there, and no again it's not affecting anything from my entire pc, not ram not fans not mobo lighting, so I setteled with installing polychrome again and just connecting it to razer chroma and disabling every lighting I have - like even through razer chroma connect it was limited to change the ram lighting only,

eversince i've never seen the mobo lighting turning on again, the fan lightin are only controllable through the "restart button with only stupid modes" ..

few minutes ago i've searched about it again and found that there's something called WriteFW so i've tried it but also didn't change anything, IM SO MAD RN ,

i tried installing older polychrome versions but naah nothing also worked

after some installations of polychrome and trying the writeFW.bat, now polychrome is refusing to work giving me this error whenever I start running polychrome or writefw.bat

rightnow i wanna reset everything back to normal like before :)

I've windows 11 x64
- After re-installing the latest version 2.0.145 it got the fans/ram fixed but the PCB nothing is affecting it, not even OpenRGB or bios like it used before
how can i fix the pcb!
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.04
Copyright ©2001-2021 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.109 seconds.