ASRock.com Homepage
Forum Home Forum Home > Technical Support > AMD and Intel Graphics Card
  New Posts New Posts RSS Feed - Can't turn on rx 6800 phantom gaming d LED
  FAQ FAQ  Forum Search Search  Events   Register Register  Login Login

Can't turn on rx 6800 phantom gaming d LED

 Post Reply Post Reply
Author
Message
Alexmercer View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 23 Dec 2023
Status: Offline
Points: 185
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Alexmercer Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Can't turn on rx 6800 phantom gaming d LED
    Posted: 23 Dec 2023 at 1:17pm
Hi
I wanted to keep the LED color fixed on one color with the ASRock polychrome sync program, but the program gave an error saying "No ASRock peripheral detected on this computer" and I could not change the LED color, on the official page of this product in the "FAQ" section was a firmware for LED. I downloaded it, which was compatible with this graphics card, but after running it, the color of the card suddenly became two colors, and after turn off/on the system, the light did not turn on.

With these definitions, please help me to solve this problem, thanks

   Computer specifications:
   Asus h610 m k
   ASRock rx 6800 phantom gaming d
Back to Top
Xaltar View Drop Down
Moderator Group
Moderator Group
Avatar

Joined: 16 May 2015
Location: Europe
Status: Offline
Points: 22943
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Xaltar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23 Dec 2023 at 5:01pm
I would open a support ticket with ASRock, they should be able to help you:
https://tw.asrock.com/events/tsd.asp
Back to Top
Alexmercer View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 23 Dec 2023
Status: Offline
Points: 185
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Alexmercer Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23 Dec 2023 at 5:20pm
Thank you very much for your help, this problem is very important to me
Back to Top
Keskiya View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 29 Jan 2024
Status: Offline
Points: 65
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Keskiya Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 Jan 2024 at 10:38pm
Hey Alexmercer,
Did you get any help from the support team ?

I have the same issue as you since 2 days, I tried most of the solution given in this forum but nothing helped.
Back to Top
Alexmercer View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 23 Dec 2023
Status: Offline
Points: 185
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Alexmercer Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 Feb 2024 at 8:30am
Hi,

I contact to support team, they said that May be "related to MCU IC that it can't be read or write into the rom"
But it's better to contact the support team, maybe you will get a good result
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.04
Copyright ©2001-2021 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.250 seconds.