ASRock.com Homepage
Forum Home Forum Home > Technical Support > AMD Motherboards
  New Posts New Posts RSS Feed - Asrock Ab350 K4 Fatality UEFI
  FAQ FAQ  Forum Search Search  Events   Register Register  Login Login

Asrock Ab350 K4 Fatality UEFI

 Post Reply Post Reply Page  <123
Author
Message Reverse Sort Order
x58haze View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 26 Apr 2017
Location: Venezuela
Status: Offline
Points: 124
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote x58haze Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15 Jun 2017 at 2:04am
Yeah but the problem persist at bios, :/ does my motherboard is faulty , or there are something that i'm missing in BIOS?
Back to Top
datonyb View Drop Down
Senior Member
Senior Member


Joined: 11 Apr 2017
Location: London U.K.
Status: Offline
Points: 3139
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote datonyb Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15 Jun 2017 at 2:00am

windows has its own usb media creation tool
it will make a bootable usb stick in easy step by step instructions
and will use the very latest revision for the image
i do advise on doing it that way

heres the link

https://www.microsoft.com/en-gb/software-download/windows10


Edited by datonyb - 15 Jun 2017 at 2:01am
[url=https://valid.x86.fr/jpg250][/url]

3800X, powercolor reddevil vega64, gskill tridentz3866, taichix370, evga750watt gold
Back to Top
x58haze View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 26 Apr 2017
Location: Venezuela
Status: Offline
Points: 124
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote x58haze Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15 Jun 2017 at 1:23am
Hello Xaltar, before updating bios, I've always clear the cmos, by changing the cmos jumper to the next pin, and then back put it back again
But after this agesa update 1.006 i haven't do that

By the way, do you think, that i need to use RUFUS with GPT UEFI, and fat 32 when installing windows 10? instead of the Default MBR+ntsf format?
Back to Top
Xaltar View Drop Down
Moderator Group
Moderator Group
Avatar

Joined: 16 May 2015
Location: Europe
Status: Offline
Points: 23678
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Xaltar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15 Jun 2017 at 12:53am
Clear CMOS and see if that helps.
Back to Top
x58haze View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 26 Apr 2017
Location: Venezuela
Status: Offline
Points: 124
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote x58haze Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15 Jun 2017 at 12:30am
Guys is this normal?, my Asrock motherboard Ab350 Fatality Gaming K4 the uefi interface bios, is so poor optimized like choppy or sluggish, when moving the mouse cursor seems like there was a framerate of 12-15, is slow, so terrible, and by using the keyboard is kinda the same, slow responsiveness.

Whats that? i have the latest bios update 1.006

I can record a video of my bios if necessary

Help this is driving me crazy, also in Windows 10x64 N LTSB 1607 version all is updated, properly amd drivers installed, and i can tell that there are like a mouse cursor lag, I tried to connect lazer mouse, optical mouse, use a PS/2 keyboard, usb keyboard, and problem persist...

Help, this never happen before in my old MSI-H55-e33 motherboard.

PC SPECS:
CPU: Ryzen 1600
MObo: Asrock Ab350 fatality k4 gaming
PSU: Thermaltake Tough power XT 775
CASE: V9 thermaltake
RAM: Patriot 3200 OC,compatibile with this mobo QVL (even at 2133mhz) default problem persist.
Graphic Card: GTX 580 1.5 GB
SSD: OCZ VERTEX 3 120 GB

Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <123
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.04
Copyright ©2001-2021 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.156 seconds.