ASRock.com Homepage
Forum Home Forum Home > Technical Support > HTPC&Gaming Barebone&Others
  New Posts New Posts RSS Feed - DeskMini A300 argb led strip does not work
  FAQ FAQ  Forum Search Search  Events   Register Register  Login Login

DeskMini A300 argb led strip does not work

 Post Reply Post Reply
Author
Message
nikups92 View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 04 Aug 2022
Location: Sicily,Italy
Status: Offline
Points: 35
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote nikups92 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: DeskMini A300 argb led strip does not work
    Posted: 04 Aug 2022 at 11:35pm
Hi, I have a problem with the ARGB led for DeskMini A300.

https://www.newegg.com/asrock-deskmini-led-cable/p/N82E16856989004

I have installed it to USB header, I also installed Polychrome RGB sync from official DeskMini A300 support site. But the device is not detected.
Polychrome says "No ASRock peripherals detected on this computer".

I checked the connector is good. Moreover the device seems to be found on windows Device Manager but it says "USB device not recognized" and "Device descriptor request failed".
Antonino Spurio
Back to Top
ASRock_TSD View Drop Down
ASRock_Official
ASRock_Official


Joined: 20 Mar 2015
Status: Offline
Points: 7572
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ASRock_TSD Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05 Aug 2022 at 10:55am
Dear Nikups92,

Thank you for posting your query to the ASRock forum.

Regarding your question, we would like to have further information regarding your system.

Could you kindly fill out the form in the following link?
https://event.asrock.com/tsd.asp?ln=en

Once filled, our technical support engineer will guide you further.

With thanks,
ASRock TSD

Edited by ASRock_TSD - 05 Aug 2022 at 10:55am
Back to Top
nikups92 View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 04 Aug 2022
Location: Sicily,Italy
Status: Offline
Points: 35
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote nikups92 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05 Aug 2022 at 3:20pm
I installed Windows 11 Enterprise. Now I re-installed Windows 11 Pro and it works.
Perhaps it is a Windows compatibility problem?
Now it seems to work and the led strip device is recognized.
I'll send a form request if the problem recurs.
Thank you.
Antonino Spurio
Back to Top
threadzipper1957 View Drop Down
Senior Member
Senior Member
Avatar

Joined: 05 Mar 2022
Status: Offline
Points: 6040
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote threadzipper1957 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 Aug 2022 at 5:03pm
Thanks for sharing, it can help others
Kind Regards
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.04
Copyright ©2001-2021 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.096 seconds.