ASRock.com Homepage
Forum Home Forum Home > Technical Support > Intel Motherboards
  New Posts New Posts RSS Feed - MoBo LED acting weird
  FAQ FAQ  Forum Search Search  Events   Register Register  Login Login

MoBo LED acting weird

 Post Reply Post Reply
Author
Message
steinbeigle View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 27 Aug 2017
Status: Offline
Points: 3
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote steinbeigle Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: MoBo LED acting weird
    Posted: 27 Aug 2017 at 1:10am
For the few months I have been using my motherboard, the LED system has been a nice, constant blue. Today I noticed that it is flashing blue about twice a second. I went through the bios, and everything seems fine. My computer is working fine. I haven't changed any hardware or software. But the system is flashing blue, and won't stop.

Ideas?
Back to Top
ASRock_TSD View Drop Down
ASRock_Official
ASRock_Official


Joined: 20 Mar 2015
Status: Offline
Points: 8487
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ASRock_TSD Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 Aug 2017 at 10:12am

Dear Steinbeigle,

 

Thank you for choosing ASRock.

 

Regarding your case, it seems the RGB LED setting have been changed, please get into BIOS RGB LED setting to setup the LED color and style you like. Also, you can use the RGB LED utility under Windows to setup the LED color.

Utility download link: http://asrock.pc.cdn.bitgravity.com/Utility/Others/RGBLED(v1.0.24).zip

 

Thank you!

Yours truly,

ASRock TSD

Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.04
Copyright ©2001-2021 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.125 seconds.