ASRock.com Homepage
Forum Home Forum Home > Technical Support > AMD Motherboards
  New Posts New Posts RSS Feed - AB350M-HDV Fast boot option problem
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

AB350M-HDV Fast boot option problem

 Post Reply Post Reply
Author
Message Reverse Sort Order
ASRock_TSD View Drop Down
ASRock_Official
ASRock_Official


Joined: 20 Mar 2015
Status: Offline
Points: 4912
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ASRock_TSD Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: AB350M-HDV Fast boot option problem
    Posted: 25 May 2018 at 5:21pm
Dear -Huntju-,

Greetings, this is ASRock TSD.


According to your question, we provide some suggestions for verifying:

1. Please update to latest BIOS P4.80 for verifying:

2. Please unplug the LAN cable and check if the system was in Windows update.

3. Please refer to the user manual to clear CMOS. (Page 26)
 
4. If possible, please use another HDD with clean OS for verifying.


Thanks!

All the best,
ASRock TSD

Back to Top
-Huntju- View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 11 Nov 2017
Status: Offline
Points: 13
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote -Huntju- Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25 May 2018 at 5:10pm
There are some problems in Fast boot option. 
I turn on Windows 10, and click the shutdown button. 
But computer did not power off. Windows shutdown screen, and soon monitor says 'no signal'. But computer power is still on. the fan sound and PC case power button still light. 
After that, I turn off the Fast boot option in Bios. And computer works perfectly.
I think Fast boot option has some problem.

Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.04
Copyright ©2001-2021 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.078 seconds.